CABINET DE AVOCATURĂ TIBERIU EMIL RADU

CABINET DE AVOCATURĂ CONSTANTA

Cabinetul de avocatura construit pe valorile justitiei sociale avand ca deziderat aducerea in prim-plan a personalitatii umane prin garantarea respectului si profesionalismului in absolut toate demersurile intreprinse.

Misiune

Cabinetul nostru de Avocat din Constanta se doreste un membru activ al comunitatii in care traim, ne desfasuram activitatea, ne realizam visele ori din contra, invatam ce inseamna esecul. De aceea fiecare persoana care paseste pragul cabinetului nostru si consimte sa angajeze serviciile noastre, va avea parte de o atentie deosebita, confidentialitatea si profesionalismul fiind litera de lege.

VALORI

Garantam cu toata raspunderea ca intreaga noastra experienta dobandita fie in exercitarea pe langa profesia de avocat si pe aceea de expert contabil ori mediator autorizat, fie prin participarea la diferite cursuri de specializare juridica, cursuri de tip master, dezbateri televizate, articole publicate ori pur si simplu reuniuni colegiale, va fi pusa exclusiv in slujba clientului nostru.

Obiective

Ne propunem dezvoltarea permanenta a metodelor si tehnicilor de realizare a serviciilor de asistenta juridica si reprezentare in fata organelor cu activitate jurisdictionala, concomitent cu imbunatatirea activitatilor conexe profesiei de avocat, venind in intampinarea tuturor necesitatilor clientilor nostrii.

COMPETENTE

DREPT CIVIL
Avocat Drept Civil Constanta
Dreptul civil, aceasta regina o oricarui sistem juridic, cuprinde ansamblul normelor de conduita in societatea in care ne ducem fiecare dintre noi existenta. Codul civil reprezinta constitutia constiintei fiecaruia dintre noi, fiind izvorat din reguli de convietuire stabilite.
Afla mai multe
DREPT PENAL
Avocat Drept Penal Constanta
Este important sa respectam drepturile celorlalti membrii ai societatii si normele instituite pentru protectia acestora, insa in acelasi timp, trebuie sa fim constienti ca fiecare dintre noi este supus greselii. cati dintre noi au avut curajul sa arunce piatra intr-o viata?
Afla mai multe
DREPT COMERCIAL
Avocat Drept Comercial Constanta
Consideram oportuna pastrarea denumirii marginale de drept comercial pentru a determina ansamblul normelor ce coordoneaza relatiile stabilite intre persoane juridice ori intre persoane juridice si persoane fizice in realizarea scopului pentru care au fost infiintate.
Afla mai multe

FIDUCIARE

Fiducia este un instrument juridic de gestiune a bunurilor intalnit in legislatia a numeroase state europene, ca Marea Britanie, Germania, Franta.
In Romania ea a fost introdusa prin noul cod civil. Potrivit art. 773 Cod civil, pot face obiectul contractului de fiducie drepturile reale, drepturi de creanta, garantii ori ansamblu de asemenea drepturi, prezente sau viitoare, pentru o durata de maxim 33 ani. Contractul de fiducie este unul din cele mai vechi contracte reale, avandu-si originea in dreptul roman.
El poate fi valorificat atat ca instrument de gestiune, cat si de garantie. Fiducia permite unei persoane desistarea de gestiunea bunurilor proprii, prin atribuirea acestora unei persoane de incredere (fiduciar) care trebuie sa le administreze sis a dispuna de acestea cu loialitate si atentie, in profitul unui beneficiar. Fiduciarului i se transmite proprietatea cu titlu temporar si cu un scop determinat.

MEDIERE

Medierea reprezinta o modalitate facultativa de solutionare a conflictelor pe cale amiabila, cu ajutorul unei terte persoane specializate în calitate de mediator, în conditii de neutralitate, impartialitate si confidentialitate.
CONTACT

CABINET DE AVOCATURA TIBERIU EMIL RADU

Cabinet avocatura Constanta, Romania
CONTACT
Constanța , str. Tudor Vladimirescu, nr. 10 Bis
+4 0724 190 270
+ 4 0241 663 777
apartmentdicelicenselocation linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram